Blik op de Psychose

uil

Het is hem niet aan te zien, maar volgens mij lacht de uil heel veel. Dit event is voor mensen met een psychotische ervaring en een opname daarvan. Die die naar hun ervaring willen kijken en er het plezier van willen inzien. Net als ik dat zo graag wil.

Ik geloof dat we als ervaringsdeskundige van elkaar kunnen leren…

Om dit op een rustige gegronde manier te doen, kan ik, om mee te beginnen, een meditatie en/of lichaamsbeweging begeleiden. Van daaruit kan ieder voor zich kijken welke woorden opkomen, en die delen. Alleen luisteren is natuurlijk ook ok. Er hoeft niet gereageerd te worden op wat je deelt, tenzij je dat graag wilt. Ik sta ook open voor een andere manier om met elkaar in gesprek te gaan.

Zodat ieder zijn persoonlijke ervaring kan delen, vraag ik niet teveel mensen. Maximaal 6 mensen, inclusief mijzelf. Meld je dus aan van te voren, als je wil komen. Mocht je anoniem willen blijven via FB, dan kan je mij ook een PM sturen en meld ik je aan in de comments onder anoniem.

Neem alsjeblieft een kussen mee om op te zitten. Er zijn geen kosten aan verbonden, tenzij je echt heel erg graag en persé iets wil geven.

Dit is een open event, dus mijn dank als je dit deelt met mensen voor wie dit event van waarde kan zijn. …

De uil aanschouwt, ziet in het donker en vliegt in stilte… :-)… (mooie filmpjes op youtube over te zien…)

ps: Zelf ben ik 7 keer opgenomen geweest, waarvan enkele malen in een isoleercel. Ik heb anders kunnen kijken naar de psychose, dan de gangbare manier. Wel vind ik het nog lastig om er het plezier volledig van in te zien. Ook omdat de nadruk, bij de opvang van psychoses, meestal ligt op het herstel er van i.p.v. de verrijking die de ervaring geeft. Vandaar ook dat ik dit organiseer, en hopelijk brengt het anderen ook wat op dat vlak…

Aanmelden kan via Facebook: Blik op de Psychose

Aanmelden kan ook via mail: wverwer@yahoo.com

Tot ziens!