Centrum de Roos

De Roos

Sinds een half september zijn we elke dinsdag- en donderdag-ochtend aanwezig in Centrum de Roos in het Amsterdamse Vondelpark.

De Roos, de plek op het gebied van bewustzijn, inspiratie, rust en cultuur, gevestigd in een prachtige villa pal aan het Vondelpark, herbergt een scala aan activiteiten.

We hebben een open inloop-spreekuur voor twee verschillende diensten:

  1. Wandelcoaching
  2. Bewegen voor een gezonde levensstijl

Wandelcoaching

wandelcoach

Wandelend praten we over zaken die je kwijt wilt is anders dan in een stoel zitten tegenover je therapeut. Tijdens de coaching gaat het er niet zozeer om om te horen hoe je iets zou ‘moeten’ doen maar meer om te luisteren naar jouw verhaal en dat terug te geven. Samen bespreken we dit en bekijken we dit vanuit verschillende perspectieven.  Lekker buiten, en na afloop een warme kop thee om e.e.a. na te bespreken doet je goed. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking of kom gewoon langs.

Bewegen voor een gezonde levensstijlsportcoach

Graag ga ik met je sporten op jouw niveau of dat nu stevig wandelen is om lekker bezig te zijn of om flink te bewegen en doorbloeden. Niks moeilijks maar met plezier werken aan een gezonder lijf. Dit doen we op jouw niveau zodat het leuk is en het goed voelt. Kom gewoon langs om kennis te maken en je vragen te stellen. Ook kun je hiervoor bij de receptie van de Roos terecht.