Mindfulness in één dag voor bedrijven

De afgelopen weken hebben we gewerkt aan de dag-opleiding voor bedrijven: Mindfulness.  Speciaal voor bedrijven om meer uit de individu te halen en meer uit het team, werken we aan verbeterde stress reductie, de oorzaken, communicatie alle gedachten die via je automatische piloot tot je komen. Hoe laat je deze vóór je werken op positieve wijze en meer.

Houd het positief

Kost-effectief en met plezier voor alle betrokkenen werken we aan de sfeer, de communicatie en uiteindelijk de productiviteit van een team. We bieden een workshop waarbij iedereen groeit. Minder frictie tussen collega’s en meer onderling begrip zorgen voor meer optimale processen en inzicht en focus.
Geen straf expeditie cursus of interimmer die het mes gaat zetten, maar een investering die positief is voor iedereen. Kosten voor ontslag en recruiting komen te vervallen en het opleidingsbudget kan positief aangewend worden. Een hoger rendement en blijere medewerkers als resultaat.

Ervaring

De Mindfulness in één dag opleiding wordt uiteraard gegeven door een ervaren en zeer goede en gediplomeerde therapeut. Bij de evaluatie volgen gesprekken met alle deelnemers en hierin krijgen mensen speciale aandacht voor hun uitdagingen voor persoonlijke groei en omgang en communicatie met collega’s.

Wat doet het?

Meer rendabele werknemers en een geolied team dat lekker in hun vel zit en effectief
communiceert? Het kan! De Mindfulness-opleidingsdag zorgt voor o.a.:

Werknemer-potentieel en werkresultaat (meer weerstand tegen werkdruk)
Meer focus en werktevredenheid
Verbeterde samenwerking
Effectievere communicatie
Minder stress klachten en irritatie
Minder ziekteverzuim en minder terugval
Meer werkplezier en plezier met collega’s onderling
Signalering van disfunctionele werknemers (w.o. burn-out, depressie, hypertensie)
Evaluatie van de training & en de individuele deelnemers

Voor de deelnemers:

Krijg snel enkele basistechnieken van mindfulness onder de knie
Ervaar meer rust en vrijheid door meer ruimte in je hoofd
Ontdek hoe je met meer aandacht in het hier en nu aanwezig kunt zijn
Je leert de waarde in te schatten van leven en werken met meer aandacht.
Wordt je bewust van je automatische piloot en hoe daar mee om te gaan
Ervaar hoe je jouw automatische piloot kunt gaan beïnvloeden, jouw kant op.
Het is een dag vol nieuwe inzichten, inspiratie en humor

Op de koffie?

Wil je deze training met je bedrijf, afdeling of samen met collega’s volgen? Laat de training dan in-company door ons verzorgen. De Oplaadfabriek ontwerpt ook programma’s speciaal op maat voor jouw organisatie. Wil je hier meer over weten? Meer informatie en boekingen via De OplaadFabriek.