Happy new you?

Zondag 15 januari gaven we in Centrum de Roos, de lifestyle workshop:

“Zelf-liefde als basis voor persoonlijke ontwikkeling”.

We behandelden de volgende punten om op natuurlijke wijze jezelf te kunnen zijn: Relaties, Voeding, Beweging, Natuur en Zingeving, Meditatie & Zelfinzicht. We gaven antwoord op de vraag: Hoe kan ik gelukkiger in het leven staan?

img_20170115_121152Zo’n 20 actieve deelnemers waren aanwezig.  Iedereen gaf een top 5 lijst met wat hen gelukkig maakte in het leven. Ook hoe iedereen persoonlijk omging met het stoppen van piekeren. We bespraken spirituele ervaringen en de impact hiervan op onze levens. Evert gaf een erg ontspannende geleide meditatie die uitvoerig werd nabesproken. Maar vooral werd er veel informatie over de 5 onderwerpen gegeven die uitvoerig besproken werden met iedereen. Uitvoerig gingen we op bepaalde onderwerpen in en  kwamen zelfs na ruim 4 uur in tijdsnood. Kortom, het was voor ons vooral een een leuke dag en voor de deelnemers, “wel veel info”, “veel humor” en “inspirerende onderwerpen”.  We gaan werken aan een workshop per onderwerp. Tevens komt er een anti-piekercursus aan en hebben we veel inspiratie gekregen van alle feedback.

De medewerking met Centrum de Roos was eenvoudigweg fantastisch. Zonder Nicole en Kristel was het níet zó geslaagd geweest, waarvoor enorme dank.