Rcexl Ignition Hall Sensor Test Kit Timing Apparaat Universele Voor Gas Motor

€7.56

Tags: Goedkoop Rcexl Ignition Hall Sensor Test Kit Timing Apparaat Universele Voor Gas Motor, Hoge Kwaliteit Rcexl Ignition Hall Sensor Test Kit Timing Apparaat Universele Voor Gas Motor, Chinese Onderdelen & Accessoires Leveranciers.

SKU : d1999 Categorie:Afstandsbediening Speelgoed
Delen:
Omschrijving
  • Soort Unit: stuk
  • Gewicht Pakket: 0.1kg (0.22lb.)
  • Afmeting Pakket: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

  • Gebruik: Voertuigen & Radiografisch speelgoed
  • Materiaal: Metaal
  • RC-onderdleen & accs: Motoren


Rcexl Ignition Hall Sensor Test Kit Timing Apparaat Universele Voor Gas Motor
specificatie:
de Universele Sensor Timing Apparaat is een noodzaak, moet hebben " Speelgoed " voor sluit instelling de timing op uw motor volgens uw OEM specificatie.
het kan gebruikt worden met elke CDI Ontstekingen dat heeft de Rcexl en/of gemaakt door Rcexl CH Ontsteking. dit apparaat heeft de mogelijkheid om met enkele en dual output sensoren.
de enkele sensoren output (3 pin connector) zijn gebruikt meestal op enkele en twin 2 of 4 takt motoren waar is een zelfs fire.
de dual sensoren output (4 pin connector) zijn gebruikt op multi cilinder 2 of 4 takt motoren; ongelijke twins, inline, " V " en radiale motoren.
bediening: Sluit de power, 4.8 V-6 V batterij is nodig. niet zorgen over de plug polariteit, apparaat is ontwerp om dat. de " + " (positieve) is geplaatst op de midden van de connector en de "-" (negatieve) is geplaatst op de buitenkanten.
2. Voor 3 pin plug connector, sluit de plug om de 3-pin socket connector.
de Groene LED en Zoemer zal OP waardoor u een hoorbare en visuele indicatie wanneer de Zuidpool van de magneet triggers de sensor.
de LED en zoemer zal inschakelen wanneer de achterrand van de magneet en sensor eerste samen komen en zullen blijven voor de gehele duur dat magneet de sensor passeert.
de LED en zoemer zal uitschakelen wanneer trailing rand van de magneet en sensor zijn geen langer in bereik. dit is de tijd wanneer u weet dat timing nodig worden set.

Een beoordeling toevoegen

1 2 3 4 5

Recensies