Aquarium CO2 Regulator met Terugslagklep Bubble Counter magnetische Magneetventiel

€33.12

Tags: Goedkoop Aquarium CO2 Regulator met Terugslagklep Bubble Counter magnetische Magneetventiel, Hoge Kwaliteit Aquarium CO2 Regulator met Terugslagklep Bubble Counter magnetische Magneetventiel, Chinese CO2 Apparatuur Leveranciers.

SKU : d3319 Categorie:best
Delen:
Omschrijving
 • Soort Unit: Set
 • Gewicht Pakket: 0.5kg (1.10lb.)
 • Afmeting Pakket: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

 • grootte: W21.8 110V, W21.8 220V-240V, G5 8 110V, G5 8 220V-240V, CGA320 110V, CGA320 220V-240V
 • Material: Aluminum alloy


Kenmerken:
Speciale ontworpen voor Planteded Tank Constante druk ontwerp Hoge precisie tuning, eenvoudig te realiseren 1 bubble per 3 seconden Ondersteuning interface voor JIS m22-14 W21.8 (Draad indiameter 21mm)
Opmerkingen:
Voordat de bestelling moet u bevestigen de draad interface. W21.8 is W21.8 draad therface geschikt voor meest Euro contry, Japan, sommige Azië landen, G5 8 is G5/8 draad therface. CGA320 geschikt voor ONS en sommige andere land. betekent geschikt voor 110 v betekent geschikt voor 220-240 v power 6 kleur willekeurig sturen, groen, zwart, rood, sliver, blauw, geel. Als u wat kleur, neem dan contact met ons om te bevestigen. Als enige tijd op voorraad is
Open dan de cilinder voordat power op de regulator

Een beoordeling toevoegen

1 2 3 4 5

Recensies
 • N A B E L  — 

  De verkoper is gezellig, hij beantwoord al mijn vragen in detail en pakte de nodige lengtes van gidsen en bal schroef, voor die een enorme plus. Het pakket aangekomen binnen 30 dagen door ems mail. Verpakking is zwak (kartonnen doos en tas). De mail behandeld haar zeer slecht, zodat de hoek brak en de gidsen bijna viel uit. Er is een kleine variatie in de grootte van rails en rijtuigen, maar in algemene was het mogelijk om pick tot elke rail hun rijtuigen, dus ze bewegen heel strak, zonder backlash en snacks. De lofts van de bal schroef hebben nog niet gecontroleerd. De uiteinden van de bal schroef zijn binnen de tolerantie (-0,02-0,03mm), behalve een (er gemist-0, 09mm), en het was noodzakelijk om wrap het met staal folie. De lengte van de gidsen is heel gebogen (tussen de meter passeert de sonde 0,5mm). Zal hebben te ontdoen van de kromming wanneer geïnstalleerd op het frame. In de kit om de rijtuigen er zijn druk-olie. Een vervoer geopend op een side, uitgevoerd heel degelijk.

 • Katiedade  — 

  Hi, IK wilde inspecteren alle bits die IK ontvangen en zet alle drie assen samen voordat IK links feedback en hier zijn mijn bevindingen: -Twee lineaire lagers losse en ratelende als als de ballen ontbreken (kan niet worden aangepast) -IK had opnieuw tap elke montagegaten op linear bearing behuizingen omdat er waren enkele vuil en roest in hen, die nam me nogal wat tijd te doen -Een moer op bal schroef is krom dwz kan niet worden gebruikt (de draad is beschadigd) -Een bal schroef is beschadigd in het midden (niet om de extreme niveau, maar niet bewegen als glad als het moet) -Gaten op guiding rails zijn offset een beetje dus, IK had te meten dan vertrouwen op de afmetingen opgegeven en rekening voor de offset.

 • Johansvitzer  — 

  Goede verkoper, Snelle verzending

 • Zenya 90  — 

  Zeer snelle levering. Zeer goede en snelle communicatie. Goede kwaliteit.