Onze Werkwijze

Met de OplaadFabriek willen we een meer menselijke en natuurlijke aanpak voorstaan. De OplaadFabriek staat voor een gezonde levensstijl met voldoende activiteit in de natuur en rust, gezonde voeding en warm menselijk contact.

We werken persoonlijk, op-maat en klantgericht met als doel, je (weer) positiever en gelukkiger in het leven te laten staan. Spreekt onze filosofie je aan, dan staat er niets in de weg om de eerste stap te zetten: Maak een afspraak voor de gratis intake.

Het Oplaad-traject bestaat uit twee stappen

Stap 1

  • Je vertelt jouw verhaal. Jouw historie, de belangrijke gebeurtenissen, je huidige situatie en je wensen komen uitgebreid ter sprake. Het samen doornemen van je levensverhaal, zonder dat daar een oordeel over wordt geveld, kan verrassend veel begrip en inzicht teweeg brengen. Tijdens de gesprekken wordt jouw verhaal beknopt opgeschreven.
  • Naar aanleiding van deze informatie wordt er bekeken welke adviezen, trajecten en/of therapieën voor jou het meest van toepassing zijn en wordt er een “therapie-plan” voorgesteld dat we samen bespreken. 

Stap 2

  • De stappen zullen plaatsvinden, zoals in het plan is opgenomen.
  • Voeding en veranderingen aan je levensstijl en introducties met meditatie en de basis vragen vanuit de  filosofie en spiritualiteit vormen hier een onderdeel. Zingeving en inzicht werken preventief en verduurzamen de gemaakte vorderingen.
  • Tussendoor houd je contact over je vorderingen, per e-mail, ‘Skype’, en/of telefoon en heb je dus een aanspreekpunt tijdens deze periode.

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek 

Graag nodigen we je uit voor het gratis intakegesprek waarin je vrijblijvend kennis kan maken en wij een korte analyse doen van jouw situatie. We bekijken bij de intake wat we voor je kunnen betekenen. Klik hier voor een afspraak.  De intake vindt in de regel plaats in Amsterdam.

“The highest form of human intelligence is to observe yourself without judgement.” – Krishnamurti

Maak een afspraak voor een gratis intake: