Training en Workshops

Heeft u in uw organisatie te maken met werknemers of leerlingen en signaleert u soms probleemgedrag of klachten van mogelijk psychische aard? Gaat het om lichte vormen van spanning, aandachtsproblemen, zelfs agressie-problematiek of bijvoorbeeld somberheid?
Dit kan voor uw organisatie of instelling en uiteraard ook de persoon in kwestie en diens relaties zorgen voor ernstiger problemen op langere termijn. Vroege signalering en bewustwording is dan ook van groot belang. Informatie, inzicht, (wederzijds) begrip en begeleiding kunnen dan veel uitmaken.

We delen graag onze inzichten, behandelmethoden en preventieve maatregelen:

Ons cursus  / workshop aanbod:

Algemeen

 • Natuurlijk jezelf
  Levensstijl verandering.  6 cursus avonden over het krijgen van een gezonde levensstijl: Voeding, activiteit en sport, werk en carrière, relaties, bezieling en zingeving.
 • Anti-Pieker Trainingpiekerworkshop
  Lig je ook wel eens wakker van het piekeren? Er zijn periodes waarin het logisch en gezond is dat je meer nadenkt over bepaalde zaken. Overmatig piekeren is echter vaak een voorloper van o.a. angst en stemmingsklachten. Heb jij deze neiging en wil je stoppen met dagelijks piekeren? Gooi dan nu het roer om en schrijf je in voor de Anti-Pieker training. Zowel voor individuen als groepstrainingen.

947029_685736988241139_421850362898449030_nBedrijven en instellingen

 • Oplaad-Workshop
  Tegen ziekteverzuim, stress, conflicten, burn-outs
  Hier vind je de korte presentatie over de OplaadFabriek workshop.
  Investeringen in workshops voor uw werknemers zijn volgens The Lancet een verstandige beslissing. Haal meer uit uw werknemers: Rendement, prestaties, potentieel.
 • Mindfulness in 1 dag
  De OplaadFabriek dagcursus Mindfullness vind plaats onder leiding van een gediplomeerde trainer. Aan bod komen: Het ‘Nu’, Stress, Kwaliteit van leven, Mentale weerbaarheid, Rust, Gevoel van vrijheid en je leert er oefeningen waar je wat aan hebt in je dagelijkse praktijk.
  Deel deze folder met je afdeling of manager en informeer naar de mogelijkheden van je opleidingsbudget, ziekteverzuimpreventie of bugetten voor persoonlijke ontwikkeling en zelfs kan je aanvullende verzekering meebetalen. Investeer in jezelf en (je plezier op) je afdeling!
 • Hypnose Experience
  Kennismaken met  hypnose: In je onderbewustzijn schuilt het potentieel om op vele vlakken jezelf positief te veranderen. Ongekende diepe ontspanning en “tools & tricks” om je positieve gevoel te bereiken. Ervaar het zelf!
 • Mindfuless Experience
  Ervaar het “NU” op een bewuste, ontspannen en humorvolle relatief korte sessie. Vlak voor een belangrijke bijeenkomst? Als afsluiter na een stressvolle week? Zorg ervoor dat je team weer gezonde focus krijgt én rust ervaart.

 

Scholen

 • wisekid1Baas in eigen hoofd
  We hebben vaak de neiging te denken dat onze kinderen niet in staat om de emotionele complexiteit van hun wereld te begrijpen. We denken dat we hen beschermen door zaken minder complex of lastig te maken of minder leuke onderwerpen te mijden.
  Workshop: Baas in eigen hoofd | 5 middagen waarin we spelenderwijs werken aan het verhogen van het EQ en bewustzijn
  Deze workshop is opgebouwd uit 5 middagen met specifieke onderwerpen:
  – Filosofie
  – Psychologie
  – Communicatie
  – Bewustzijn
  – Ethiek
  Het resultaat van deze workshop is een emotioneel intelligenter en zelfbewuster kind dat vaardiger is in het identificeren van het eigen gevoel en effectiever is in het communiceren hiervan. Identiteitsontwikkeling, uitdrukkingsvaardigheden, kritisch en creatief probleemoplossend leren denken en samen leren beargumenteren van de eigen opvattingen en naar elkaar luisteren staan hierin centraal.
  Uw kind leert dat verschil in mening geen conflict hoeft te zijn. Uw kind weet waar ze staat in de wereld, wat ze voelt en hoe ze over dingen denkt leert ze verwoorden. Ze kan emoties bij anderen identificeren en heeft inzicht in haar eigen emoties. Ze weet hoe ze bij haar eigen gevoel kan blijven, wat logisch is en wat belangrijk is om te doen voor zichzelf. Hoe kan ze een beter mens zijn en hoe behandelt ze anderen.
  Kortom een hoger EQ & Bewustzijn. 
  Vraag hier meer informatie aan.
 • Mindfulness in de klas
  Laat kids het “NU” ervaren op een bewuste, ontspannen en op humorvolle wijze in een relatief korte sessie.
 • Cursus: Weerbaarheid op school (tegen pesten).
 • Meer zelfverzekerd in het leven staan (voor jeugdigen)
 • Na-schools programma: Therapeutisch na-school programma voor “ADHD” kinderen.

Voorkomen is beter

De OplaadFabriek organiseert samen met uw organisatie op-maat stress preventie trainingen. Kom in contact voor een gesprek hoe we o.b.v. specifieke wensen, budgetten en situaties tot een oplossing voor uw situatie kunnen komen.

Op de koffie? We komen ons graag voorstellen.