De Fabriek

Over de OplaadFabriek

Je natuurlijke zelf zijn, in geest en lichaam. Daar staat de de OplaadFabriek voor.
De OplaadFabriek biedt consulten en therapieën op o.a. de gebieden:

  • Mentale gezondheid en welzijn
  • Lichamelijke gezondheid en welzijn
  •  Werk en carrière

De OplaadFabriek heeft een eigen filosofische benadering van klachten rondom jouw wel-zijn. Onze visie is gebaseerd op de volgende elementen die de basis leggen voor een gezonder en gelukkiger leven:

  1. Een warme menselijke omgeving
    (veilige omgeving en warme relaties – ook met jezelf)
  2. Een gezonde levensstijl (beweging, voeding, natuur)
  3. Innerlijke balans (zingeving, meditatie en zelf-inzicht)

De OplaadFabriek werkt aan preventie, behandeling en meer bewustzijn rondom stemmingsklachten en spanningsklachten. Door informatie, samenwerking en inzicht, kunnen we meer bereiken dan individueel. We werken proactief aan projecten en staan open voor initiatieven rondom preventie, behandeling en staan open voor samenwerkingsverbanden. Heb je een voorstel of idee? Neem gerust contact op.


LucLuc is een van de oprichters van de OplaadFabriek. Hij heeft een positieve energie, communiceert direct en gegrond. Luc is avonturier, levensgenieter en de Oplaad-coach voor  adviezen en inspirerende gesprekken rond spiritualiteit, filosofie en levensstijl waaronder voeding en beweging.  Zijn overtuiging: Liefde is het antwoord.

EvertEvert werkt al vele jaren als therapeut en maatschappelijk werker.  Evert is een zachtaardige scherpzinnige geduldige professional. Evert heeft bij cliënten een zeer brede diversiteit aan psychische klachten verholpen met zijn talent. Hij is internationaal erkend en geregistreerd en vol passie voor zijn vak.

Charlotte

Charlotte Apeldoorn heeft psychische aandoeningen zelf aan den lijve ondervonden. De hulp bestond nagenoeg alleen uit medicatie. Ze besloot zich uit te schrijven bij het GGZ en geen medicatie meer te nemen. Goede voeding, meditatie, lichaamsbeweging en een goede therapeut die haar eindelijk begreep, zorgde ervoor dat haar innerlijke pijn langzaam genas. Charlotte is als zeer gekwalificeerde en gewaardeerde ervaringsdeskundige betrokken bij de OplaadFabriek.

lisanneLisanne is psycholoog en lachcoach. Ze haalt graag het positieve in mensen naar boven. Lisanne heeft een liefdevolle en tegelijkertijd confronterende houding in relatie tot klachten en problemen. Wanneer je mensen met liefde tegemoet treedt, kan de remmende werking van angst afnemen of zelfs verdwijnen. Lisanne is elke dag vol energie, behalve als ze even niet vol energie is 😉

 


De OplaadFabriek is een ambulante, private GGZ instelling met K.v.K. nummer 63533723

.
De OplaadFabriek is een 1e & 2e-lijns GGZ instelling voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (BIK codes: 86913, 86222, 86919).
De OplaadFabriek is goedgekeurd inzake de WTZi : Wet Toelatingen Zorginstellingen.


Persbericht maart 2016 De OplaadFabriek


Voor contact of meer informatie kun je het onderstaande formulier gebruiken: