Partner bedrijven

Dorien van der Meer is zelfbeeldcoach en psycholoog. Aan de hand van professionele fotoportretten en gesprekken werk ik samen met je aan het verbeteren van je zelfbeeld. Een negatief zelfbeeld is vaak de achterliggende reden waarom iemand hulp zoekt.  Samen kijken we naar de invloed van het negatieve zelfbeeld op jouw leven. Welke stappen heb je niet gezet maar zou je wel graag willen zetten? Uit onderzoek en de ervaringen van mijn cliënten is gebleken dat het objectief kijken naar jezelf aan het hand van foto’s en het benoemen van positieve aspecten van jezelf een verbetering van het zelfbeeld laat zien. Het doel van dit coachingstraject is dat je straks niet alleen wéét dat je oké bent maar dit ook vóélt. (www.zelfbeeld.nl)

Karin Baddane is Lichaamsgericht psychosociaal therapeut en trainer. Ze gidst mensen op hun reis naar hun innerlijke kracht: “Worden wie je in wezen al bent, in contact met je zelf en verbonden met de wereld om je heen”.  Karin is een allround en zeer ervaren therapeute. Karin: “Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als we vastzitten dan spreken we de denkgeest aan. Maar vaak komen we er niet uit door alleen maar na te denken. Juist door naar je lichaam te luisteren kom je weer bij je gevoel.”(www.karinbaddane.nl)

dianaDiana van den Heuvel geeft ontspanningsworkshops en coaching met als doel: “gelukkig zijn”. Cliënten van de OplaadFabriek komen bij Diana voor trauma healing.
“We beginnen met een gesprek, je vertelt waar je tegen aanloopt in het leven.
Vervolgens stoppen we met praten. Ik begeleid je van het denken naar het voelen. Eén voor één verschijnen de blokkades, emoties en conditioneringen die je ervan weerhouden gelukkig te zijn. Door middel van acceptatie en transmutatie wordt alle weerstand opgelost. Je gaat je vrijer en lichter voelen alsof er letterlijk ballast van je af is gevallen.” (Gelukkigzijn.nu)

Tarika Glubin - OplaadFabriek partnerTarika Glubin is een sensitieve Amerikaanse psychologe. Al haar werk is erop gericht te werken naar een pad dat verlicht wordt door zelf ontdekking en transformatie. Vanuit de OplaadFabriek werken we samen met Tarika om cliënten intensievere psychotherapie te bieden. “Vrijheid van het verleden betekent de vrijheid om te leven in het “nu”, in liefde en met verantwoordelijkheid voor je situatie.” (Free4Being.com: supporting a better life through therapy and meditation)

berith-portretBerith werkt  vanuit de kennis en de uitgangspunten van de Klassieke Europese Natuurgeneeskunde. Hiermee wordt bedoeld dat we gezondheid en ziekte in een breder verband bekijken dan alleen naar het symptoom. Met Berith werkt de OplaadFabriek samen om dieper in te gaan op kwesties die spelen rondom voeding. Bij een Natuurgeneeskundige behandeling worden dieper liggende oorzaken van de ziekte of disbalans uitgezocht en aangepakt.  (www.tierra-espiritual.nl)

Hans Gierkink - OplaadFabriek partnerHans Gierkink is een bijzondere man met talent voor coaching.
Cliënten vinden bij Hans een manier om succesvoller met relaties om te gaan.  Hans: “Aan jezelf werken, werkt dus echt! Ook zaken als bindingsangst en verlatingsangst ken ik vanuit de praktijk. Dit zorgt ervoor dat ik me nu erg goed in jou in kan leven en daardoor beter snap wat wel en niet werkt in de praktijk. Het geeft me veel voldoening als het mensen na een aantal coachingssessies of een workshop opeens wel lukt om iemand te vinden die goed bij hen past. Het is prachtig als ik daar een bijdrage aan kan leveren.” (singlecoaching.nl)